مقالات

انواع ایزوگام

انواع ایزوگام

ایزوگام فویل دار

انواع ایزوگام

از لحاظ روکش، دو نوع ایزوگام در بازار موجود می باشند که یکی از آن ها ایزوگام فویل دار می باشد. روکش این ایزوگام ها فویل آلومینیومی می باشد که اکثر اوقات در کارخانه بر روی ایزوگام پرس می شود. و یا پودر و نایلکس می باشد. بسیاری از فروشندگان با تکیه بر این مطلب که ایزوگام های فویل دار، مدل بهتری از ایزوگام هستند. خریداران را ترغیب به خرید این مدل محصول می کنند. اما واقعیت این است که فویل روی ایزوگام تاثیری بر کیفیت آن نخواهد داشت.

باید به این نکته توجه کنید که وجود فویل به تنهایی نمی تواند تضمین کننده کیفیت بالای ایزوگام باشد. و معیار مناسبی برای انتخاب یک ایزوگام مرغوب نیست. اما کاربرد های دیگری دارد که در ادامه به آن ها پرداخته خواهد شد.

معایب ایزوگام روکش دار:

ایزوگام فویل دار نصب شده بر روی پشت بام ها، به علت خاصیت رسانایی که دارد. شمارا با خطرات احتمالی هنگام بارش و رعد و برق مواجه می‌کند.

به این دلیل که فویل های بسیار نازک، در زمان نصب توسط افرادی که در زمینه نصب و اجرای ایزوگام فعالیت می کنند. متلاشی می شود. به همین دلیل لازم است تا به استاندارد های فویل ایزوگام توجه نمایید.

1- ضخامت فویل ایزوگام باید بین 14 تا 16 میکرون باشد. 2- عرض فویل های ایزوگام به این دلیل که نیاز به همپوشانی سطح دارد. باید 95 سانتی متر باشد. 3- هر رول ایزوگام باید وزنی بین 200 تا 280 کیلوگرم داشته باشد.

 کاربرد های ایزوگام فویل دار

هر نوع ایزوگام استانداردهای لازم برای به کار برده شدن در محیط خاص خود را دارند. چنانچه ایزوگامی مخصوص مناطق گرمسیر باشد استفاده از آن در اقلیم سرد نادرست است. و شما را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد.

معمولا به علت زیبایی و طرحی که روی ایزوگام های روکش دار و یا همان فویل دار دارد. جایگاه بهتری میان مشتریان داشته و به بیشتر به علت زیبایی مورد انتخاب قرار می گیرد. از این نوع ایزوگام به عنوان ایزوگام طرحدار نیز یاد میکنند. همچنین در برابر نور خورشید مقاوم است. (لایه آلومینیومی با انعکاس نور خورشید مانع از شل شدن قیر های اجرا نمی شود.)

انواع ایزوگام

ایزوگام ساده،بدون روکش یا بدون فویل

نوع دیگر ایزوگام، ایزوگام ساده یا اصطلاحا پودری یا بدون روکش است. که روی ایزوگام به جای فویل آلومینیومی از پودر معدنی یا پلاستیک استفاده شده است. و این نوع ایزوگام بیشتر برای مکان هایی استفاده می شود. که نور آفتاب مستقیم به آن تابش ندارد و این ایزوگام معمولا برای زیر کار استفاده می شود. مانند کف ساختمان ها و کف سرویس های بهداشتی.

مزایای ایزوگام بدون فویل

1- انعطاف پذیری بیشتر اما کاربرد محدود
2- قیمت ارزان

قیمت هر رول ایزوگام

هر رول ایزوگام ساده ( پودری) می‌تواند سبک‌تر باشد. یعنی رول‌های ایزوگام بدون روکش سبک‌تر هستند. اما این به این معنی نیست که در کیفیت آن‌ها تغییری ایجاد می‌شود. ایزوگام پودری بر اساس سفارش سازنده و با توجه به نیاز و نصب ایزوگام در محل‌هایی مانند سدها، پل‌ها و فونداسیون ساختمان‌ها و سرویس‌های بهداشتی تولید می‌شود.

قیمت هر رول ایزوگام ساده و یا دیگر انواع عایقهای رطوبتی به میزان قیمت و کیفیت نوع قیر وابسته است. و البته مواد اولیه به کار رفته در ایزوگام و ضخامت و وزن هر رول هم در نحوه تعیین قیمت یک رول ایزوگام موثر است.

ارزان ترین ایزوگام در تهران
ایزوگام ارزان
انواع ایزوگام

ایزوگام طرح دار:

ویژگی‌های ایزوگام طرح دار

در بحث قیمت ایزوگام طرح دار باید دقت داشته باشید. که شرکت باید از پس هزینه‌های لازم برای تأمین مواردی که در ادامه بیان‌شده است، برآید:

  • برخورداری از کشش و انعطاف‌پذیر بالا
  • قدرت در حفظ کیفیت پس از ارسال و همچنین نصب
  • وزن هر رول ایزوگام لازم است که مقداری برابر و یا بیشتر از 40 کیلوگرم داشته باشد.
  • بحث ضخامت بهینه برخورداری از استاندارهای لازم. (ضخامتی بین 3.5 الی 4 میلی‌متر)
  • برخورداری از ضریب مقاومت بالایی نسبت به دماهای کم‌ و زیاد و همچنین تغییرات دمایی.
  • این محصول نباید بوی بدی داشته باشد. و همچنین پس از نصب نباید شاهد خروج دودهای سیاه باشیم.

بی‌شک هر اندازه که ایزوگام‌های طرحدار خریداری‌شده به موارد بالا نزدیک‌تر باشد. هزینه‌ای که تحت عنوان قیمت ایزوگام طرح دار، صرف می‌کنید بیشتر خواهد بود.

قیمت ایزوگام طرح دار مقدار ثابتی نداشته. و تحت تأثیر عوامل بالا و همچنین برند و طرح می‌تواند متغیر باشد. به عبارت بهتر، قیمت تمام‌شده، کاملاً تابع مواد مورداستفاده برای ساخت و توانایی آن برای تأمین موارد بالاست.

اگر کارشناسان شرکت درک درستی نسبت به فرمولاسیون ایزوگام طرح دار نداشته باشند. نمی‌توانند تحت شرایط مختلف فرمولاسیونی که مناسب‌ترین حالت ممکن است به شما ارائه دهند. اما هزینه‌های لازم صرفاً به این مسئله محدود نمی‌شود. بلکه تابع عوامل دیگری نیز است:

  • درصد خلوص مواد به کار گرفته‌شده.
  • وزن و ضخامت ایزوگامی که سفارش می‌دهید.
  • طرح و نقشی که شما برای ایزوگام پسند می‌کنید.
  • آیا تأمین مواد اولیه همچون قیر، پلی‌استر و تی شویی بر عهده شماست یا شرکت مربوطه.
  • و …

نمونه‌ای از عواملی هستند که در قیمت و خرید ایزوگام طرح دار مؤثر می‌باشند.

ایزوگام طرح دار برای مکان‌های زیر کاربرد دارد:

  • ایزوگام طرح دار برای کف استخر.
  • ایزوگام طرح دار برای زمین های ورزشی.
  • ایزوگام طرح دار برای دیوارها طرح دار چوبی و سنگی.
  • ایزوگام طرح دار برای پارکینگ ها.
  • ایزوگام طرح دار برای شیروانی ها.
  • ایزوگام طرح دار برای سقف و بام ها.
  • ایزوگام طرح دار برای معابر عمومی.

انواع ایزوگام طرحدار به دسته‌بندی زیر تقسیم می‌شوند:

گستردگی در رنگ و طرح در انواع ایزوگام طرح دار یکی از مهم‌ترین دلایلی است. که این نوع از عایق‌ها را نسبت به انواع دیگر از محبوبیت بالایی برخوردار کرده است.

  • طرح آجرنما (در دو سبک موزاییکی و سنگی)
  • لانه زنبوری
  • چمنی
  • سنگی
  • چوب
  • ورساچه و …

ایزوگام سنگریزه‌ای

وقتی در ساخت ایزوگام از سنگریزه به جای فویل آلومینیوم به عنوان روکش استفاده نشود. و به جای آن از سنگریزه استفاده شود، ایزوگام سنگ ریزه‌ای ساخته می‌شود. از این ایزوگام معمولاً به جهت عایق کاری دیوارها و در عین حال نماسازی استفاده می‌شود.

مزایای ایزوگام سنگریزه ای

در رنگ‌های متنوعی همچون قرمز، سبز، قهواه ای، آبی، خاکستری، مشکی و آجری در بازار فروش موجود هستند. این پوشش سنگ ریزه ای سطح ایزوگام از صدمات مکانیکی و همچنین آثار مخرب اشعه UV جلوگیری می‌کند. وجود سنگریزه در لایه بیرونی ایزوگام می‌تواند به استحکام ایزوگام اضافه کند.

ایزوگام رنگی

در ایزوگام‌های رنگی به جای فویل آلومینیوم از روکش‌های رنگی طرح دار استفاده شده است. ایزوگام‌های رنگی با طرح‌های آجر، کاشی، چوب، چمن، سنگ و… برای عایق کاری دیوارهای جانبی و پشت بام استفاده می‌شود.

مزایا ایزوگام رنگی

1- کاربردهای منحصر به فرد.

2- زیباشناسی بهبود یافته.

3- قیمت زیاد اما مقاومت بالا.

4- طول عمر بالا.

ایزوگام دو لایه

کاربردهای متنوع ایزوگام دولایه که تعدادی از آن ها عبارتند از:

1. عایق کاری سطح پشت بام ساختمان ها.
2. پوشش دیوارهای منازل.
3.ایزوگام پی ساختمان ها.
4. عایق کاری استخر و سازه های آبی.
5. ایزولاسیون سرویس های بهداشتی.
6. دیواره سد ها و تونل ها.
7. ایزولاسیون پل ها و سازه های صنعتی.
8. مخازن آب و عایق نمودن کانال های انتقال آب.
در انتخاب ایزوگام این امر مهم است که ایزوگام ساده و یا فویل دار، مناسب با پروژه خریداری شود.

همانطور که در بالا اشاره کردیم، ایزوگام انواع و مدل های مختلفی دارد. بنابراین قیمت ایزوگام نیز با توجه به انواع و کیفیت های مختلف آن گوناگون می باشد. برای مشاوره رایگان و خدمات نصب ایزوگام ایزودژ میتوانید با ما در ارتباط باشید.

ایزوگام به صرفه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *